Snapback med inriktning på balkan

För någon vecka sedan lyckades jag fånga upp den utgående domänen balkanresor.se via snapback. Domänen talar för sig själv och planen för mig är att skapa intressant innehåll för de som är intresserade av att besöka balkanhalvön och de länder som finns representerade där, bland annat Grekland, Kroatien, Bulgarien och Jugoslavien. Resesiter är populärt bland andra webbentreprenörer och konkurrensen hård om topplaceringarna i sökmotorerna med inriktning på resor. Vi får se hur det går för mig med detta projekt där jag för första gången tänkte använda WordPress som innehållshanterare (CMS). Planen är att under januari ha systemet igång och sedan börja producera innehåll.

This entry was posted in Domäner, Guider, Webbprojekt and tagged , , , . Bookmark the permalink.
  • Låter spännande det! Tycker det är kul med dessa resesiter, är ett utmärkt sätt att experimentera lite med vad som påverkar placeringar i Google och träna upp sig i att placera annonser strategiskt =)

  • Ja verkligen! Ska bli spännande då detta är helt nytt för mig. Ska även bli kul att få producera innehåll faktiskt efter flera år med HTML- och PHP-kodande. :)