Studierapport och klimatneutral frakt från Adlibris

Som studerande beställs det böcker på löpande band, speciellt i den takt där vi avklarar nya kurser efter bara några veckor. Extra trevlig var beställningen från Adlibris som jag precis genomförde där ett nytt fraktalternativ fanns att välja, miljö. Bästa initiativet på länge och en guldpeng jag gärna bidrar med trots att frakten annars är gratis.

Klimatneutral frakt från Adlibris

Idag skrev jag tenta i SQL och det gick kanon, bör inte vara så långt ifrån de 100 poängen som var fördelade över 20-talet frågor. 3,5 timmar tog tentan där största tidsboven blev att försöka klura ut hur jag skulle få relationer mellan tabeller att bli korrekt illustrerade i modelleringsverktyget Microsoft Visio.

Igår kväll och in på natten gjorde jag klart inlämningsuppgifterna för kursen så det har blivit väldigt mycket SQL på senaste. Är nöjd med den här kursen även om mycket var repitition, som självlärd är det dock bra att få en bra och grundlig genomgång av vyer, SQL-satser, relationer, transaktioner och allt annat som har med SQL att göra. På måndag kör vi igång med VB.NET och på ICA ligger en bok och väntar på mig… Det ska bli kul!

This entry was posted in Domäner, Studier and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.