Ta hjälp av TopDog och dominera Google

Christian Rudolf har i dagarna startat SEO-byrån TopDog och kan nu hjälpa smarta människor som vill ha hjälp med att dominera Google.

Det var länge sedan jag uppdaterade mig inom SEO men så mycket vet jag att Christian är en av de absolut vassaste i Sverige på sökmotoroptimering, och då inte bara det nördiga utan även att skapa processer och leda team för att nå resultat i de mest konkurrensutsatta segmenten.

Spana in TopDog och ta hjälp av Christian om du bryr dig om din träffbild i Google!

Nu tror ni kanske att jag fick betalt för den här bloggposten, men det fick jag inte. Bilden nedan fick räcka för att blogga för första gången igen på ett drygt år. Tack Christian och lycka till med TopDog! =)

This entry was posted in Sökmotoroptimering and tagged , . Bookmark the permalink.