Tack för julklapparna

Är tillbaka på kontoret nu efter några dagars julledigt och med denna bloggpost vill jag tacka för de julklappar och julkort jag fått av kunder, leverantörer och samarbetspartners.

Av Onesys här i Örebro öppnade jag precis ett paket med en bok skriven av Gary Vaynerchuk som med hjälp av sociala medier ökat omsättningen i familjeföretaget flera gånger om. Ser verkligen fram emot att läsa den. Med boken kom också en ekologisk chokladkaka som jag äter nu istället för lunch.

Från tomtarna på Blogvertiser kom en Moleskine notebook, anteckningsblockens Rolls-Royce skulle man kunna säga.

Och sist men inte minst så har Bingo-Nicklas varit in här på kontoret under julen och lämnat en trevlig julklapp där vi kan hänga fast våra passerkort så att vi slipper låsa oss ute när vi springer och hämtar kaffe eller tränar nere på gymmet.

Slutligen vill jag tacka för alla julkort som kommit från samarbetspartners. Själv har jag varit dålig med både julklappar och kort i år tyvärr.

Affiliatenätverken snålar vidare även i år men ett extra tack för julkorten till Adlantic och Adservice Media. Det blir andra bullar nästa år när Adrecord är igång, men mer om det i en annan framtida bloggpost.

This entry was posted in Övrigt and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.