Testar att spela in supportvideos

Det blir mycket Adrecord nu men det får ni leva med, jag gör ju inte så mycket annat.

Vi ökar nu i en härlig takt på runt 100-150 nya publishers per vecka och med det följer support. Ärende efter ärende betas av och för att slippa dra samma vals om och om igen så kommer jag att spela in supportvideos där första delen spelades in mellan två kaffekoppar precis.

Med en kontrollpanel under ständig utveckling kan man inte lägga för mycket energi på omtagningar och perfektion utan då är det bättre att köra rock n roll och komma med nya versioner i samma takt som uppdateringar sker i kontrollpanelen.

Resultatet nedan. Vad tycks?

This entry was posted in Affiliatemarknadsföring and tagged , , , . Bookmark the permalink.
 • Kay

  “i nästa video kommer vi gå igenom… nåt annat” :-D

  Det blir, oftast ska väl sägas, bra när man vet vad man snackar om. Det flyter på naturligt här och som du säger får det bli lite rock n roll över det!

 • Haha ja det blev knas där, spontaniteten är boven. Vet ju inte ens vad den ska handla om, det är supportfrågorna som styr. Men troligen hur man skapar en YourAd-banner eller läser statistikrapporterna. Det är vanliga frågor.

  Ja det är en stor fördel när man har koll på saker och ting själv. Då kan man fokusera på det pedagogiska och utlärandet på så få minuter som möjligt.

 • Mmm

  Blogga mer då!

 • Det kommer! Något speciellt som du önskar jag ska blogga om?