Välgörenhet och rapporteringsverktyg

Gick precis igenom mina Adsenseintäkter och hittade en webbplats som genererat pengar trots att jag sålde iväg den för omkring ett halvår sedan. Det är inga stora pengar men jämförbart med en veckas lunchande på stan kan man säga utan att säga för mycket enligt gällande villkor. Dessutom ligger ett par fina inlänkar kvar.

I övrigt så är vi inne på vecka tre av det nya året nu, det går undan. Studierna flyter på och förrförra fredagen skrevs det tenta i C++ och nu har en veckas UML avklarats.

Idag är det ledigt från skolan och jag jobbar på med ett kundprojekt. Nu fram till lunch ska jag överblicka marknaden för “rapporteringsverktyg” där kund på ett enkelt vis ska kunna plocka ut rapporter direkt från en MySQL-databas. Den jag känner till för närvarande är QLR Manager men en sökning ger en mängd träffar och det är dessa jag ska försöka överblicka nu och slutligen välja ut en lämplig programvara, open source vore inte fel. Är det någon av mina läsare som har erfarenhet av att installera och jobba med den här typen av verktyg skulle jag uppskatta alla tips jag kan få och kan erbjuda ett par fina inlänkar i utbyte mot vägledning.

This entry was posted in Ekonomi, Webbprojekt and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.