Varning för Serverconnect

ServerconnectFör ett par månader sedan frågade jag er läsare om tips på bra svenska webbhotell och fick många bra svar. Bland annat rekommenderade många Glesys vilka jag redan sedan tidigare vet är grymma så det var egentligen inget snack om saken, delar nu en VPS hos Glesys med Dream Builders. Dessutom har jag varit i kontakt med Glesys flera gånger åt kunds räkning det senaste halvåret med mycket goda erfarenheter, bättre VPS-leverantör är svår att hitta skulle jag tro.

Men det var inte om Glesys denna post var tänkt att handla om utan om Serverconnect i Hudiksvall. För drygt ett år sedan nappade jag på ett erbjudande hos Serverconnect om ett års gratis webbhotell och har under året lagt upp ett tiotal webbplatser på kontot. Inga viktiga webbar men bland annat en sajt om magbesvär som haft en hel del dagliga besökare.

Serverconnect klipper linan

I månadsskiftet okt-nov var jag i Göteborg över helgen med goda vänner och hade det skönt med bland annat två dagar på Casino Cosmopol. Det är en hel annan historia egentligen men eftersom jag gillar att skryta måste jag flika in detta. I fredagens pokerturnering (500+100 SEK Texas Holdem NL) lyckades jag spela hem förstaplatsen av 52 spelare totalt efter ungefär sju timmars spel. Det var grymt kul! Nog om det för just den här helgen löpte tydligen mitt webbkonto hos Serverconnect ut och jag märkte det på måndagen då jag också naturligtvis började undersöka saken. Det visade sig att jag inte fått någon faktura eller ens ett erbjudande om förlängning av abonnemanget och att det därför var nedsläckt och ej gick att komma åt.

Mina försöka att komma i kontakt med Serverconnect under dessa snart två veckor har varit lönlösa. Mail svaras det inte på och då jag ringer möts jag varje gång av “just nu är det många som ringer till oss…”. Jag har också lämnat ett meddelande på deras telefonsvarare. Ingen respons. Turligt nog har jag hyffsat färska egna backuper och nu flyttar jag in dessa webbar till VPS:en hos Glesys istället.

Dagens budord. Undvik Serverconnect alltså!

This entry was posted in Hosting and tagged , , , , , , , , . Bookmark the permalink.