Webbträff och ny tävling

Igår träffades vi åter igen i Örebro för mat och webbsnack som vi brukar göra några gånger om året och det var precis lika trevligt som vanligt. Intressanta samtalsämnen vid middagen på Ågatan 3 som senare fortsatte och blev ännu mer kreativa på The Lounge och Stallyktan.

Innan middagen värmdes grabbarna upp med Mackmyra, en riktig vinnarstänkare skulle man kunna säga eftersom det var förstapriset i Affiliate-SM som jag fick i fredags när tävlingen avslutades. Jag kommer att återkomma med en bloggpost om tävlingen och resultatet inom de närmsta dagarna.

Mackmyra

På bilden: Benny Biljett, Jon Julklapp, Anders Fotbolls-VM, Tomaz Matta och Nicklas Bingo

Tävling

Och givetvis ska det tävlas på något sätt. Den här gången blir det miljötema och lågenergilampor i formen SEO-tävling med sökresultatet som måttstock. Ny domän är det som gäller men jag kommer dra nytta av min lagenergilampa.com på något sätt som jag passande nog inte valt att sälja i min utförsäljning av webbar och domäner. Även om det här lampprojektet slash tävlingen ber jag att få återkomma till.

Tack för en trevlig kväll!

This entry was posted in Möten and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.