Wodpress-prefix, marknadsföringslänkar, tidningsprenumeration och ny jaktblogg

Ett par snabba länkar så här på fredagseftermiddagen.

  • Har lagt ned lite tid nu på att förstå varför det ska vara så klurigt att ändra prefix på databastabellerna för en befintlig WordPress-installation. Att ändra prefixet i tabellnamnet och i inställningsfilen wp-config.php skulle räcka trodde jag, men icke. Det fungerar för att siten ska se bra ut men det går inte att logga in som administratör. För detta måste man även ändra några inställningar i tabellerna [ev. prefix]_options och [ev.prefix]_usermeta. Läs vad som behöver ändras hos Pi in the Sky.
  • Igår tecknade jag en prenumeration på nya tidningen Driva Eget. Verkar vara en bra tidning så vi får hålla tummarna att det stämmer när den dimper ned i brevinkastet.
  • Jag har i veckorna sparkat igång en ny blogg på jaktbrott.se som rapporterar om jaktrelaterade nyheter i vårt avlånga land. Börjar trilla in en hel del besökare via Google så vi får se hur vi kan utveckla denna på sikt. Klart är i alla fall att det finns många som är intresserade av att veta mer om bland annat varg, lodjur, jaktbrott och skyddsjakt.

Uppdatering: Här är min recension av tidningen Driva Eget.

This entry was posted in Blogg, Företagande, Tips, Webbprojekt and tagged , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.